Despre noi

Firma noastră

    Compania “Motoland” are o experință de peste 35 de ani în domeniul comercializării și deservirii tehnicii moto în Republica Moldova, rădăcinele căreia se pornesc de la renuminut magazin Moto-Velo din Chișinău. Tradițiile familiei și pasiunea pentru motociclete s-au transmis prin generații și ca urmare s-a creat o echipă tînără, ambițioasă și pasionată de motociclete și sporturile pe motoare.

   Din 2017 „Motoland” a devenit dealer oficial a produselor BRP (Bombardier Recreational Products) liderul mondial în producerea tehnicii sub următoarele brănduri: Can-Am (ATV-uri/SSV-uri), Sea-Doo (ambarcațiuni), Ski-Doo si Lynx (snowmobile) motoare de ambarcațíune Evinrude Rotax. Gama produselor BRP Can-Am satisface orice solicitare din partea fanilor de a obține o doză maximă de adrenalină, cât și pentru cei care utilizează aceste mijloace în scop utilitar. Mai mult ca atât “Motoland” este unicul distribuitor official a CF MOTO , cu o gamă largă de ATV/ SSV, care a cucerit piețele de pe toate continente ale lumii pe acest segment cu raport preț-calitate                 

   Tot din 2017, “Motoland” a devenit dealer oficial Yamaha Motor și Yamaha Marine , oferind fanilor totă gama de motociclete, scootere, motoare de ambarcațiune și bărci gomflabile. Astfel , dispunem de piese originale OEM , accesorii și consumabile pentru toate tipurile de tehnică din gama Yamaha. Realizările nu ne-am oprit aici, comercializăm motociclete de la HONDA Motor și INDIAN , oferind cliențílor opțiuni de a procura motocilete legendare la cele mai bune condiții și preț. 

   Scopul companiei “Motoland” este dezvoltarea și popularizarea tehnicii moto în Republica Moldova, astfel am deschis ușile celui mai spațios Showroom din țară unde oricine își poate achiziționa produse moto de vis la pețuri accesibile. Motoland prețuește reputația sa accumulată de ani de zile, și oferă clienților săi doar produse de cea mai înaltă catitate: piese, consumabile, echipament și accesorii.

   Comercializăm produse din gama : Oxford, Nolan, Shoie, Fox Racing , Shift, Ariete, Nordcap, Yuasa, Exide, Dynavolt, K&N, Hiflo Filtro, Wix, NGK, SBS, TRW, Brembo, DID, 4Ride, All Bolls , Motorex, Yamalube, Motul, Sena, Intercom, Adrenaline, Continental, Mitas, Dunlop ,Bridgestone, Kenda, Metzeler, Duro, SunF, Michelin ect. Totodadă dispunem de un service-centru pentru deservirea, reparația și tuning a tuturor tipurilor de motociclete, scootere , ATV-uri, SSV-uri , motoarelor de ambarcațiune și Jet-urilor. 

Promo Showroom Motoland

Personal calificat și utilaj professional garantează calitatea serviciilor oferite. În același timp “Motoland” contribute la dezvoltarea și promovarea turismului în Republica Moldova prin organizarea evenimentelor, turneurilor și participarea la crearea noilor facilități de recreare pentru turiști interni și exteri.

Cauți un MOTO SERVICE CALIFICAT ?

Service Motoland ofera cel mai larg spectru de servicii la preț accesibil

Produse la Reducere

Cele mai populare

New Arrivals

Surily Brand
Oxford Products
Surily Brand
Surily Brand
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.