Despre noi

Despre noi

Firma noastră

   MOTOLAND - este cea mai mare companie nationala, in domeniul moto si sporturilor cu motor, bazele carei sunt puse inca din anii 80, unde era si cel mai mare magazin moto din Chisinau -Moto Velo, unde fiecare pasionat de motociclete si biciclete si-a petrecut copilaria sau tineretea.

  Astazi, MOTOLAND - este unicul reprezentant al BRP Bombardier Recreational Products in R.Moldova, companie cu peste 70 ani de inovații în domeniu. Produsele BRP pe care le importăm și comercializăm în R.Moldova sunt brand-uri de prestigiu, precum: Can-Am ATV, Can-Am SSV (vehicule side-by-side), Can-Am Spyder & Ryker (tricicluri), skijet-uri Sea-Doo, motoare de barcă Evinrude, snowmobile Ski-Doo.  

   Totodata MOTOLAND - este unicul dealer autorizat al Yamaha-Motor, companie al carei nume este cunoscut in toate colturile lumii, fie ca este vorba de motociclete, scootere, ATV-uri, motoare de barci, Jet-uri de apa sau snowmobile.. 

  Nu o sa ezitam sa va prezentam si brand-ul chinez pe care il reprezentam in R.Moldova, CFMOTO - dezvoltă, produce, comercializează și livrează cele mai fiabile și rentabile vehicule de teren din lume. Înființat în 1989, colaborează cu mai mult de 1500 de parteneri. CFMOTO a dezvoltat, până în prezent 98 de modele de vehicule și 51 de modele de motoare, distribuite în peste 70 de țări și regiuni. CFMOTO se numără printre cele mai avansate branduri din industria powersporturilor ale lumii și își propune să furnizeze super-produse distribuitorilor și fanilor săi la nivel global.

   MOTOLAND -  dispune de un showroom modern și un service  specializat, acestea având o suprafață totală de peste 1000 mp, situate  în Chisinau , într-o locație ușor accesibilă, deținând totodată și un vehicul modern, special dotat în vederea intervenției cât mai  rapide în teren a echipei ce asigură service-ul mobil. Oferim servicii de deservire, reparație și tuning sau custom a tuturor tipurilor de motociclete, scootere , ATV-uri, SSV-uri , Jet-uri de apa, motoarelor de ambarcațiuni. Personalul calificat și  utilajul profesional garantează calitatea serviciilor oferite.

Comercializăm produse din gama  : REV IT, Oxford, Nolan, SHOEI, Fox Racing , Shift,SIDI,  Ariete, Nordcap, Yuasa, Exide, Dynavolt, K&N, Hiflo Filtro, Wix, NGK, SBS, TRW, Brembo, DID, 4Ride, All Bolls , Motorex, Yamalube, Motul, Sena, Michelin, Mitas, Dunlop ,Bridgestone, Kenda, Metzeler, Duro, SunF, Michelin ect.

Scopul companiei “Motoland” este dezvoltarea și popularizarea tehnicii moto în Republica Moldova, astfel am deschis ușile celui mai mare Showroom din țară unde orice doritor își poate indeplini visul de a procura o motocicleta sau echipamente la pețuri accesibile.

În același timp “Motoland” contribute la  dezvoltarea și promovarea turismului în Republica Moldova prin organizarea evenimentelor, turneurilor și participarea la crearea noilor facilități de recreare si descoperire a locurilor si meleagurilor tarii pentru turiști care vin sa viziteze R.Moldova dar  și pentru concetatenii nostri care vor sa descopere Moldova, altfel impreuna cu echipa Motoland.

Motoland prețuește reputația sa  accumulată de ani de zile, și oferă clienților săi doar produse de cea mai înaltă catitate pentru: piese, consumabile, echipamente și accesorii.

Promo Showroom Motoland

Cauți un MOTO SERVICE CALIFICAT ?

Service Motoland ofera cel mai larg spectru de servicii la preț accesibil

Produse la Reducere

Cele mai populare

New Arrivals

Oxford Products
Surily Brand
Surily Brand
Surily Brand
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.